Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

Tu ce antivirus folosești?

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
Tu ce antivirus folosești? la data de Sam Dec 24, 2011 5:02 am

avatar

iazionutflorin


În timp ce scriu acest articol antivirusul meu îmi cere să-i fac un update. Am folosit antivirus încă de la primul calculator, instalat de pe CD-urile venite cu revistele de profil, chiar dacă nu aveam date importante sau acces la internet. Mi-a plăcut să mă ştiu protejat . Viruşii sunt o problemă, mai ales pe Windows pentru că acest sistem de operare este cel mai folosit din lume.

Chiar dacă bucăţile de cod denumite sugestiv “viruşi” nu ne sunt întotdeauna destinate ne pot da mari bătăi de cap. Încărcare greoaie, timp de răspuns încetinit, chiar pierderea datelor. Un aspect de luat în seamă e că viruşii nu vin niciodată singuri, iar dacă eşti un utilizator cât de cât responsabil s-ar putea să nu ai de a face cu ei, însă pentru noi ceilalţi există antivirusul.

Eu folosesc Avast, varianta gratuită, asta după ce am folosit cam tot ce există pe piaţă şi dacă m-ai întreba pe mine aş zice că e cel mai bun. Acum, că aici vroiam să ajung, tu ce antivirus foloseşti? Care a fost cea mai nasoală experienţă (cu viruşi) de până acum

2
Re: Tu ce antivirus folosești? la data de Sam Dec 24, 2011 5:03 am

avatar

iazionutflorin


este foarte bun avastul

3
Re: Tu ce antivirus folosești? la data de Sam Dec 24, 2011 5:04 am

avatar

iazionutflorin


va sfatuiesc sa incercati avast

4
Re: Tu ce antivirus folosești? la data de Mier Ian 04, 2012 10:43 am

FastAndSlow

FastAndSlow


Eu am folosit McAfee si Avast. Avast mi se pare cel mai ok. Consuma putin si in varianta free si premium. Interfata simplu de utilizat.
Acum nu folosesc nimic Smile

5
Re: Tu ce antivirus folosești? la data de Mier Ian 04, 2012 11:38 am

Andrei

Andrei
Administrator
Administrator

Sincer,in acest moment nu folosesc nimic pentru ca windows 7 vine cu o securitate incorporata mai ceva decat un antivirus.


Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum