Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

Google lanseaza Chrome 16

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
Google lanseaza Chrome 16 la data de Lun Dec 26, 2011 6:30 am

avatar

Andrei
Administrator
Administrator


Google lanseaza Chrome 16

Google a facut disponibila pentru descarcare cea mai recenta editie stabila a browser-ului sau Chrome. Chrome 16 introduce posibilitatea de a crea si de a sincroniza multiple profiluri.

Aceasta functionalitate nou adaugata va fi la indemana utilizatorilor care impart un PC cu una sau mai multe persoane, permitand fiecarui utilizator sa aiba propriile favorite (bookmarks), aplicatii Chrome, setari ale browser-ului, istoric de navigare si extensiile, pe un singur browser Chrome.
Abilitatea de a sincroniza un cont Chrome va fi apreciata de catre utilizatorii care au Chrome instalat pe PC-ul de acasa sau cel de la serviciu, deoarece vor avea acces la aplicatii si favorite pe aceste doua (sau mai multe) PC-uri.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum