Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

Regulament

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
Regulament la data de Joi Ian 05, 2012 1:37 am

Andrei

Andrei
Administrator
Administrator

Regulament forum


Regulamentul trebuie citit des deoarece se poate actualiza moderat.

1.Mesaje,topicuri,subiecte::
Incercati ca in orice topic,mesaj,subiect sa vorbiti in limba romana.Evitati caracterele de gen :"sms","nush",etc.De asemena titlul trebuie sa fie in concordanta cu continutul mesajului.Nu se accepta titluri de gen"Help","Ajutor pls",etc.

2.Copiere forum:
Niciun membru de pe acest forum nu are dreptul sa copieze,ci doar sa se inspire de pe acest forum.Ca dovada acel membtru va fi banat pe IP si ii va fi reclamat forumul.In cel mai scurt timp acesta va fi sters de catre administrator.Nu este acceptat nici copierea tutorialelor,sau a altor mesaje realizat de noi.

3.Reclama:
Nu este tolerata niciun fel de reclama pe forum,doar in categoriile corespunzatoare.Fiecare membru are dreptul sa-si posteze siteul in profil.Nimic altceva!

4.Avatar:
Avatarele care au continut pornografic,sau cu reclama vor fi sterse imediat,iar membru va avertizat si banat.

5.Culoarile si celelalte unelte:
Chiar daca sunt acceptate,culorile si boldurile sunt rezervate pentru moderare.Si de aceea va rugam sa incercati sa nu le folositi.In schimb sunt acceptate fonturile italice si celelalte.

6.Pirateria si continut ilegal:
In caz ca se descopera vreun program sau orice alt lucru care este piratat,sau cu continut ilegal,acesta va fi sters iar membru care a postat,va fi banat si exclus de pe acest forum!

7.Jigniri intre membrii
Daca doi sau mai multi membri au anumite lucruri de rezolvat,nu au niciun drept sa se certe pe forum.Nici injuraturile sau jignirile nu sunt acceptate.Ca urmare acestia vor fi avertizati si in final exclusi.

Cam acesta a fost regulamentul.Speram sa il respectati.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum