Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

Facebook iti ameninta viitorul

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
Facebook iti ameninta viitorul la data de Joi Ian 05, 2012 2:07 am

avatar

Andrei
Administrator
Administrator

Facebook iti ameninta viitorul

Facebook e o unealta interesanta si distractiva. Dar, ca orice alt lucru de pe lumea asta, trebuie folosit cu cap. Nu-i asa ca-i dragut, acum, ca poti sa-ti pui poze cu tine beat, sa te filmezi in timp ce te bati sau injuri sau sa-ti pui statusuri amenintatoare? E de efect si vei impresiona fetele. S-ar putea, insa, ca pe viitor sa regreti treaba asta.

Ideea vine chiar de la CEO-ul Google – Eric Schmidt – care spune ca tinerii de acum isi vor dori sa-si schimbe identitatea atunci cand vor ajunge la maturitate pentru ca trecutul virtual ii va bantui. Si nu spune rau. Pe viitor toti angajatorii vor cauta numele canditatului pe internet. Iar canditatul nu va dori ca angajatorul sa gaseasca cele enumerate in primul paragraf, nu?

Schmidt nu s-a referit cu exactitate la Facebook insa e vorba, in mare, despre serviciile de socializare. Acesta a mai spus:

“I don’t believe society understands what happens when everything is available, knowable and recorded by everyone all the time”

Eu nu cred ca e rau sa socializam online. Sa impartasim poze, filme si muzica dar totul trebuie facut cu cap. Exista si un proverb romanesc care spune: “Cum iti asterni asa dormi”. Ceva ajuns pe internet are sanse sa nu-l mai paraseasca niciodata, si nu ai ce sa faci.

Intre altele Schmidt a mai vorbit si despre Google si efectul unui motor de cautare asupra utilizatorilor. El crede ca pe viitor oamenii vor vrea ca Google sa le spuna ce sa faca mai departe pentru ca el va fi atotstiutor. Ar fi pacat sa ajungem asa, sa ne bazam pe niste masinarii pentru a face pasul urmator…Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum