Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

Cereri moderator chatbox

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
Cereri moderator chatbox la data de Joi Ian 05, 2012 2:51 am

avatar

Andrei
Administrator
Administrator

Deoarece avem nevoie de moderatori pentru chatbox,unul sau doi,am creat acest topic.
Cererile se fac aici printr-un comentariu dupa urmatorul model:


Nume pe forum:

Adresa de mail:

Ai luat la cunoastinta comenzile de mai jos si regulile pentru Chatbox?:


Comenzi Chatbox pentru moderatori:
/clear Sterge mesajele din Chatbox

/cls Idem la comanda '/clear'

/ban Exclude un membru din Chatbox. Aceasta comanda trebuie sa fie urmata de numele utilizatorului care este exclus (ex. /ban pseudonim). Imediat ce utilizatorul a fost exclus, acesta nu va mai vedea si nu va mai avea acces la Chatbox.

/unban Pentru a reautoriza un membru sa aiba acces la Chatbox. Utilizarea acestei comenzi este identica cu cea de excludere (ex. /unban pseudonim)

/me La inceputul propozitiei, aceasta comanda va fi inlocuita cu pseudonimul (ex: "/eu mananc o pizza buna" se va afisa "Pseudo mananca o pizza buna")

/kick Deconecteaza un membru de la Chatbox. Comanda trebuie sa fie urmata de pseudonimul utilizatorului care va fi deconectat ex: /da afara pseudonim). Cand cineva este dat afara, aceasta nu impiedica ca acesta sa se reconecteze.

/exit Deconecteaza-ma de la Chatbox. Puteti de asemenea preciza motivul care va fi vizibil celorlalti membrii conectati (ex: /exit motiv)

/abs Trimiteti un mesaj spunind ca sunteti absent.Puteti preciza un motiv care va fi afisat in mesaj si care va fi vizibil tuturor celorlalti membri conectati la Chatbox (ex: /abs motiv)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum