Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

Cum sa recuperezi date de pe un CD/DVD deteriorat

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
Cum sa recuperezi date de pe un CD/DVD deteriorat la data de Sam Noi 26, 2011 1:35 pm

avatar

Andrei
Administrator
Administrator

Nu stiu cat de mult se mai foloseste CD-ul si/sau DVD-ul ca instrument de backup pentru documente, imagini, filme si alte date, dar un lucru este sigur. Fiecare din noi avem astfel de date salvate pe un CD sau un DVD. Odata cu trecerea timpului aceste suporturi de date se deterioreaza. Zgarieturi, sectoare busite, erori de citire din diferite cauze, fac aproape imposibila recuperarea datelor.

“Roadkil’s Unstoppable Copier” poate copia date de pe discurile deteriorate si de pe cele care reporteaza erori de citire. Softul va incerca sa recupere datele de CD/DVD bucata cu bucata, astfel ca la final cele mai multe tipuri de fisiere se pot face utilizabile chiar daca unele parti din ele lipsesc. Acest program nu poate garanta copierea 100% a datelor, dar poate recupera si poate face utilizabile o buna parte din ele.
Vezi imaginea

Download : Roadkil’s Unstoppable Copier Download

OS : Windows XP, Windows Vista, Windows NT, Windows 9x/Me, Windows 2000

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum