Forum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingTutoriale: Wordpress, Photoshop, vBulletin, MyBB, programare, baze de dateArticole freelancing, bani pe net, publicitate, web design, servicii webVinde / cumpara domenii, situri, ofera jobs, reclameForum: web design, programare, domenii, hosting, SEO, blogging, freelancingRegulament forumContact
WeBB Skin va ofera suport si tutoriale in toate domenile de internet.

De Crăciun, Google oferă utilizatorilor un logo muzical

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj

[Pagina 1 din 1]

1
De Crăciun, Google oferă utilizatorilor un logo muzical la data de Sam Dec 24, 2011 4:52 am


iazionutflorin


Cei care vor accesa în zilele de Crăciun pagina de internet a motorului de cãutare Google vor avea surpriza să observe modificarea logoului companiei. Pentru a marca sãrbãtoarea de Crãciun, compania a adăugat un logo muzical cu care utilizatorii se pot "juca" pentru câteva momente, informează Mediafax.


Google afişeazã pe pagina lui principalã un mini pian. Sub fiecare dintre cele cinci litere care compun cuvântul "Google" se aflã un pãtrat de culoare diferitã. Utilizatorul are posibilitatea de a apãsa cu un click pe fiecare pãtrat, iar dupã fiecare apãsare, cele cinci litere din cuvântul "Google" se transformã pe rând, în simboluri care reprezintã un fulg de zãpadã, un Moş Crãciun, un clopoţel, un om de zãpadã, o lumânare şi un cadou de sãrbãtori.

Dupã transformarea literelor în simboluri, logoul - alcãtuit din cele cinci simboluri - începe sã "danseze", pe un fond negru, pe ritmurile celebrei piese de Crãciun "Jingle Bells".

Google îşi modificã frecvent logoul pentru a omagia personalitãţi ale culturii universale sau pentru a marca momente speciale din istoria lumii. Pentru 1 decembrie, Google şi-a schimbat logoul pentru a sărbătorii alături de românii din întreaga lume.


Alex.


avatar

Andrei
Administrator
Administrator

Iazionutflorin deoarece ai postat mai multe topicuri copiate de pe alt site vei fi banat permanent fiindca e a 3-a abatere.

Membru banat permanent!


Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum